Le French Café – een concept dat is ontstaan uit voorliefde voor de Franse cuisine. Maar dan met een urban en eigen twist. Onze locaties weten zich te onderscheiden van een authentieke Franse brasserie. Ieder met een eigen stijl en invulling van de menukaart. Le French Café is een plek waar iedereen welkom is en waar onze teams hoog inzetten op een onberispelijke service en kwaliteit.

In 2022 opende Le French Café – Javastraat haar deuren. Al snel volgde Le French Café – Admiraal de Ruijterweg in 2023, de tweede locatie in Amsterdam. Nu zijn ook de pijlen gericht buiten Amsterdam, namelijk Utrecht. Op de Voorstraat 16 zijn nu ook de deuren geopend van Le French Café – La Brasserie. In juli openen we de tweede locatie in Utrecht: Le Comptoir.

Scroll in de widget rechts onderin tussen onze vier locaties en reserveer jouw tafel.

QUATORZE JUILLET

Aankomende zondag vieren wij Quatorze Juillet. Om 15:00 uur trappen we af met een speciaal à volop champagne en oesters, een Reben Spritz bar en natuurlijk heerlijke gerechten. Geniet van live chansons en een DJ. Kom en proost met ons op de Franse Revolutie!

Bonne fête nationale! 🥂

RESERVEREN